• Zakenvrouwen

over ons Tijdens mijn loopbaan, eerst in het onderwijs en later als politicus en bestuurder, heb ik ervaren dat veel vrouwen geweldige capaciteiten en ideeën hebben. Ik zag ze echter keer op keer stranden. Ze lieten zich wegdrukken omdat ze zich niet goed konden presenteren. Ik vond dat ik daar iets mee moest doen. Met mijn kennis kan ik deze vrouwen helpen. Waarom zou je door schade en schande wijzer moeten worden als ik je precies kan vertellen hoe het werkt? Ik vind het geweldig om mensen te zien groeien in kennis en zelfvertrouwen, om idealen mogelijk te maken en het plezier in het werk te zien terugkeren. Daarom zet ik graag mijn kennis en ervaring in, zodat talenten tot hun recht kunnen komen. Ik heb verschillende functies in het lager, middelbaar en hoger onderwijs bekleed, waarna ik lang heb gewerkt als politicus en bestuurder (onder andere als gedeputeerde). Op dit moment ben ik toezichthouder bij een aantal organisaties. In het onderwijs heb ik ervaren hoe geweldig het is om iets onder de knie krijgen. Op het moment dat het voor het eerst lukt zie je mensen stralen van plezier. In de politiek heb ik geleerd hoe je tactisch en strategisch kunt opereren en mijn ervaring in het bestuur onderstreept voor mij het belang dat ik hecht aan goede menselijke verhoudingen.